ONZE SHOWROOMS

Wat laten u graag onze producten zien en horen. Zo kunt u de kwaliteit van ons Lynx Pro Audio producten goed beoordelen.

Om u een goede beleving te geven kunt u een bezoek brengen aan één van onze showrooms. Onze showrooms zijn onze klanten. De plek waar wij onze producten hebben geïnstalleerd en de plek waar u deze kunt bekijken en bovenal beleven. Hoe klinkt ons product, hoe ziet ons product eruit en bovenal wat is de ervaring van onze klant.

Diegene die het product kennen en ervaring kunnen een eerlijk verhaal verhaal aan u vertellen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze showrooms (in overleg met deze klanten) voor u open te stellen. Wij kunnen voor u een afspraak maken op de locaties van onze klanten. Daar waar u onze producten daadwerkelijk kunt beleven en ervaren. 

Heeft u vragen of wilt u uitleg? Wij zorgen ervoor dat we aanwezig zijn bij uw afspraak. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u kunt spreken met een ervaringsdeskundige (de klant) die u een eerlijk en transparant verhaal kan vertellen over zijn ervaring met Lynx Pro Audio.

Graag nemen wij je alvast mee in de wereld van onze showrooms en laten u graag met wat foto’s inspireren om onze showrooms te bezoeken.

SHOWROOM 1

SHOWROOM 2

SHOWROOM 3